FAQ

Når er hunden eller katten min i fare for å få leddproblemer?

Når er hunden eller katten min i fare for å få leddproblemer?

De fleste hunder som opplever leddproblemer, er over 5 - 7 år. Men visse raser er spesielt utsatt, særlig store hunder og hunder som er avlet til et spesielt utseende, som f.eks. dachshunder.

Katter er oftest over 7 år når de opplever leddproblemer, men de er ikke så gode til å vise det som hunder. De halter sjelden, men kan på mange andre måter endre atferd.

Hva skal jeg holde øye med?

Hva skal jeg holde øye med?

Hold spesielt øye med atferdsendringer som mindre lyst til å løpe og leke samt vanskeligheter med å hoppe opp i møbler eller gå i trapper. Halting og stivhet kan også være tegn på leddproblemer – spesielt hos hunder. Hos katter vil du også oppleve mindre lyst til aktivitet, og kanskje blir de litt dårligere til å stelle seg selv.

Hva er artrose (slitasjegikt)?

Hva er artrose (slitasjegikt)?

Artrose (slitasjegikt) er en kronisk sykdom som utvikler seg sakte over tid. Den oppstår når brusklaget som vanligvis beskytter knoklene i leddene, slites og blir tynnere. Samtidig forsvinner en del av leddvæsken, og til sammen betyr det mindre bevegelighet og mindre «støtdempende» effekt i leddene. Resultatet er at dyret opplever smerte og stivhet som senere kan føre til betennelse og ytterligere smerte. Sykdommen oppstår oftest i hofter, knær, rygg og skuldre. Behandles artrose (slitasjegikt) i tide, kan dyrets bevegelighet og livskvalitet bevares i mange år, men ignoreres symptomene, kan artrose (slitasjegikt) være svært handikappende.

Hva betyr alderen?

Hva betyr alderen?

Med alderen øker nedbrytingen av leddene, mens gjenoppbyggingshas¬tigheten avtar. Canosan® kan hjelpe med å bringe disse ubalansene tilbake i likevekt og øke livsgleden i hundens alderdom.

Hva er Canosan®?

Hva er Canosan®?

Canosan® er et gjennomprøvd kosttilskudd av høy kvalitet, som brukes i mange land til å styrke og vedlikeholde hunders og katters bevegelsesapparat. Canosan® er produsert av Boehringer Ingelheim og består av ingredienser av svært høy kvalitet. Canosan® har blitt markedsført med suksess i flere land i over 35 år.

Hva inneholder Canosan®?

Hva inneholder Canosan®?

Canosan® inneholder Gonex som er standardisert GLME (ekstrakt fra grønnleppet musling). GLME som finnes i Canosan® er utelukkende basert på kontrollert opp¬drett av muslinger, som blir høstet når konsentrasjonen av næringsstoffer er på sitt høyeste. De aktive bestanddelene i Canosan® er naturlige glykosaminoglykaner, umettede fettsyrer og komplekse karbohydrater.

Hvordan virker Canosan®?

Hvordan virker Canosan®?

Canosan® tilfører næringsstoffer som er viktige bestanddeler i leddenes funksjon. Disse byggesteinene bidrar til stabilitet, støtdemping og smidighet i hele leddstrukturen.

Hvor lenge skal jeg gi hunden eller katten min Canosan®?

Hvor lenge skal jeg gi hunden eller katten min Canosan®?

Canosan® er et rent naturprodukt som de fleste dyr spiser uten problem. Det kan gis som godbiter eller blandes i fôret. Canosan® kan inntas i løpet av hele dyrets liv for å styrke sunnheten i leddene.

Fikk du svar på alle spørsmålene dine?
Ellers kan du gjerne skrive:

Hvor kan jeg kjøpe Canosan?

Våre produkter kan kjøpes hos veterinærer, dyrebutikker, velassorterte apotek samt utvalgte nettbutikker. Du bør kontakte dem og spørre om de har produktet, eller mulighet til å bestille det for deg.

Canosan®
- naturens eget
«smøremiddel»