Hva er Canosan®?

En hovedingrediens i Canosan® er GLME, som er ekstrakt av en spesiell grønnleppet musling. Dessuten inneholder Canosan® viktige flerumettede fettsyrer, som omega 3, samt naturlige glykosaminoglykaner. Alt sammen hjelper hundens egne systemer med å bevare leddenes styrke og bevegelighet.

Kaldpressede
muslinger fra New
Zealand

Bare Canosan® inneholder Gonex med aktivt ekstrakt av den grønnleppede muslingen (ofte forkortet som GLME), perna canaliculus. Muslingen avles på spesielle havfarmer langs den newzealandske kysten og «høstes» når det er det høyeste konsentrat av aktive stoffer i muslingen.

Gonex® forarbeides i en kontrollert og beskyttet prosess som bl.a. omfatter kaldpressing. På den måten utnyttes de aktive bestanddelene optimalt.

Canosan® fås som små (primært til katt), store tabletter og pellets.

Canosan® gis alene eller sammen med den vanlige maten. OBS: Canosan® må ikke gis til hunder eller katter med skalldyrallergi.

Dosering
Canosan® pellets:

Vekt Måleskje pr. dag 1 bøtte holder i ca.:
10-20 kg ½ skje 180 dager (6 måneder)
20-30 kg 3/4 skje 120 dager (4 måneder)
30-40 kg 1 skje 90 dager (3 måneder)
40-50 kg 1 1/4 skje 75 dager (2,5 måneder)
>50 kg 1 1/2 skje 60 dager (2 måneder)

Dosering Canosan®
2 g tabletter:

Vekt Tabletter pr. dag 1 pakke holder i:
< 10 kg ½ tablett 120 dager
10-20 kg 1 tablett 60 dager
20-30 kg 1½ tablett 40 dager
> 30 kg 2 tabletter 30 dager

Dosering Canosan®
600 mg tabletter:

Vekt Tabletter pr. dag 1 pakke holder til:
< 5 kg 1 tablett 60 dager
5-10 kg 2 tabletter 30 dager
> 10 kg 3 tabletter 20 dager

Når er det bra
å gi Canosan®?

Canosan® er sammensatt med tanke på å sikre optimal tilførsel av viktige næringsstoffer til leddene. Canosan® er et leddtilskudd som inneholder GLME – ekstrakt fra grønnleppet musling med naturlige glykosaminoglykaner. GLME omdannes til stoffer som forekommer naturlig i dyrets kropp. De er en del av brusken som beskytter leddene. Når det fôres med Canosan®, støttes leddenes normale funksjon. Jevnlig bruk kan med andre ord hjelpe til med å støtte hundens naturlige systemer og bevare leddenes funksjonalitet.

Canosan® er til valper/kattunger, unghunder, voksne og seniordyr, som støtte til hunder/katter med leddplager. Canosan® kan gis sammen med alle øvrige preparater som veterinæren din måtte anbefale, f.eks. til kontroll av smerter og betennelse.

Hvor kan jeg kjøpe Canosan?

Våre produkter kan kjøpes hos veterinærer, dyrebutikker, velassorterte apotek samt utvalgte nettbutikker. Du bør kontakte dem og spørre om de har produktet, eller mulighet til å bestille det for deg.

Canosan®
- naturens eget
«smøremiddel»

Canosan® er et velkjent kosttilskudd
som støtter funksjonaliteten i hundens
og kattens ledd ved å tilføre
naturlige næringsstoffer.